Βραχιολάκια από ημιπολύτιμους λίθους

 

Βραχιολάκια από ημιπολύτιμους λίθους, κοράλλι και μεταλλικά στοιχεία.

Αβεντουρίνη:  
Ως ένας λίθος δύναμης, η Αβεντουρίνη είναι ιδανική για να έλκει αφθονία και υγεία. Είναι γνωστή ως η πέτρα των ευκαιριών και της τύχης. Επίσης είναι δυνατή πέτρα για θεραπείες, απελευθερώνει το άγχος και την συναισθηματική δυσφορία. Ισορροπεί τα συναισθήματα, ηρεμεί κατά τη διάρκεια έντασης. Βοηθάει να καταλαβαίνει κάποιος τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται καθώς και εναλλακτικές λύσεις. Ενισχύει την επαγγελματική καριέρα προς το θετικό και ισορροπεί το στρες στη δουλειά. Από τη στιγμή που λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις, βοηθά στην πραγμάτωσή τους, ειδικά αν είστε σε ηγετική θέση. Θεραπεύει τον συναισθηματικό πόνο, φόβο και ξεμπλοκάρει το τσάκρα της καρδιάς. Ένα μενταγιόν από Αβεντουρίνη στο ύψος της καρδιάς, βοηθάει στην προστασία της και δημιουργεί ασπίδα ενάντια σε ενεργειακές δυσαρμονίες άλλων. Για όσους ασχολούνται με την ιατρική, τη θεραπεία, τη φροντίδα άλλων (επαγγελματικά ή μέσα στην οικογένεια) ή εργάζονται ως σύμβουλοι, ενισχύει την αποτελεσματικότητα σε ό,τι κάνουν.

Νεφρίτης: 
 Η πέτρα που φέρνει τύχη, ευημερία, κατανόηση σοφίας και γνώσης, μαλακώνει την καρδιά να αισθανθεί συμπόνια, εξισορροπεί τη θηλυκή και αρσενική αρχή μέσα μας, ενισχύει το θάρρος, έλκει ενέργειες δικαιοσύνης, φέρνει συναισθηματική ισορροπία, επεκτείνει τις αντοχές μας στις δυσκολίες, έλκει αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης, γειώνει την κάθε επιτυχία σε ταπεινότητα για να έχουμε αισθήματα ευγνωμοσύνης, ενισχύει την γενναιοδωρία, την ειρήνη και έλκει ενέργειες γονιμότητας. Το Ζαντ / Νεφρίτης είναι το απόλυτο σύμβολο της ηρεμίας, της γαλήνης και της αφθονίας. Βοηθά να φέρει ηρεμία στο μυαλό απελευθερώνοντας τις αρνητικές σκέψεις. Μια πέτρα της ισορροπίας και της επούλωσης από συναισθηματικά τραύματα και ελαφρύνει τον φόβο που βασίζεται σε προηγούμενες άσχημες εμπειρίες και συναισθήματα. Δονείται σε αρμονία με το τσάκρα της καρδιάς και την ανοίγει να είναι δεκτική στην αγάπη και στην ενέργεια.
Ενθαρρύνει την αυτοπραγμάτωση και δημιουργεί συνθήκες για μια επιτυχημένη, ζωή για πολλά χρόνια. Η κατεξοχήν πέτρα του πλούτου, βοηθάει στην έλξη ενεργειών αφθονίας και δημιουργία καταστάσεων που φέρνουν ευκαιρίες για επιτυχημένα επαγγελματικά ανοίγματα.
Επίσης είναι πέτρα αγάπης που δίνεται από τους εραστές ως δήλωση της αγάπης τους και της αφοσίωσής τους ο ένας για τον άλλον, ενισχύει τη σεξουαλική απόδοση και την αύξηση της γονιμότητας.

Οψιδιανός: 
Ιδανικός λίθος για προστασία και απομάκρυνση της αρνητικότητας, παρέχει προστασία σε φυσικές επιθέσεις, βοηθάει στη γείωση της ενέργειας και η θεραπευτική του δύναμη είναι μεγάλη. Οξύνει και επικεντρώνει τη διορατικότητα και βοηθάει στη πρόβλεψη γεγονότων πριν συμβούν. Βοηθάει στην απελευθέρωση σκέψεων και αισθημάτων και φέρνει ισορροπία σε καταστάσεις μεγάλων αλλαγών. Βοηθάει στην απομάκρυνση του πόνου, απελευθερώνει ενέργεια και επιτυγχάνει την γρήγορη θεραπεία των ψυχικών τραυμάτων. Είναι εξαιρετικός στο να μετουσιώνει την αρνητική ενέργεια σε θετική, εκπέμπει δονήσεις ασφάλειας και γαλήνης και βοηθάει στην όξυνση της διορατικότητας. Επειδή συνδέεται με το 1ο και το 6ο τσάκρα, γειώνει την διορατικότητα για τις σωστότερες επιλογές προς υλοποίηση. Μας βοηθάει να γειώσουμε την πνευματικότητα. Όταν τον χρησιμοποιούμε για συναισθηματική θεραπεία, γίνεται ισχυρότερος με Ορεία Κρύσταλλο. Επαγγελματικά είναι ιδανική για επενδυτές, κάθε είδους επιχειρηματίες και για όσους ασχολούνται με τα στρατιωτικά επαγγέλματα.
Είναι πολύ δυνατή πέτρα όπου μας θυμίζει πως η γέννηση και ο θάνατος είναι συνειδητά παρόν και είναι άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Έχει σχέση με την τα καλά πνεύματα που μας φυλάνε και μας παρακολουθούνε και μας προστατεύει σε όλα τα επίπεδα. Ενισχύει το πνεύμα του πολεμιστή μέσα μας και βοηθάει στο να συνέλθουμε είτε από σοκ, είτε από τραυματικές εμπειρίες.  

Χαολίτης:
Ο Χαολίτης είναι συνδεδεμένος με την εσωτερική αφύπνιση, δημιουργικότητα και στην καλυτέρευση των λεπτοφυή αισθημάτων μας. Δίνει γερές βάσεις στον χαρακτήρα και αίσθηση αξιοπρέπειας και ενθαρρύνει τις θετικές κατευθύνσεις του ανθρώπου. Διώχνει τον θυμό, την μνησικακία, τον εγωισμό και δίνει το έναυσμα σε κάποιον να ψάξει απαντήσεις μέσα του, βοηθάει στην επικοινωνία και στη μετουσίωση των αρνητικών συναισθημάτων. Μειώνει την τάση των ανθρώπων να περνάνε τα πάντα από τη λογική και το μυαλό, ενισχύει τη θετική συμπεριφορά απέναντι στην αγένεια και προσβλητικότητα και είναι ιδανικός για όσους έχουν την τάση να χρονοτριβούν. Διαλογιζόμενοι με τον Χαολίτη και το 3ο μάτι (6ο τσάκρα), βοηθάμε στην εν-θύμηση προηγούμενων ενσαρκώσεων. Είναι πέτρα ηρεμίας, βοηθάει στον ύπνο και καλμάρει το υπερδραστήριο μυαλό, διώχνει την αϋπνία και απελευθερώνει το άγχος.

Κοράλλι:
Επειδή είναι οργανικός λίθος, βοηθάει στην επανασύνδεσή μας με τη φύση και στο ν’ αφομοιώσουμε την ενέργεια της ομορφιάς. Έλκει την αγάπη και την ευημερία, ειδικά το κόκκινο Κοράλλι όπου είναι και η πέτρα του πάθους. Βοηθάει τη δημιουργικότητα και τη αισιοδοξία, φέρνει την εσωτερική ήρεμη δύναμη και τη κατανόηση του πεπρωμένου. Ένα κομμάτι Κοραλλιού φέρνει στο σπίτι ευημερία και αφθονία. Έχοντας σχέση με τη Σελήνη λόγω της θαλάσσης, είναι εξαιρετικό για θεραπείες. Θεωρείται εξαιρετικό για προστασία από τη βασκανία και τη κακογλωσσιά. Ιδανικό για προστασία των παιδιών και είναι συνηθισμένο να κρεμούν στην κούνια τους ένα κομμάτι κόκκινο Κοράλλι. Το Κοράλλι ανήκει στους οργανικούς ημιπολύτιμους λίθους και είναι μια σκληρή ασβεστούχα ουσία που την βρίσκουμε στη θάλασσα. Με την ρύπανση και την άνοδο της θερμοκρασίας γίνεται ολοένα και πιο σπάνιο με αποτέλεσμα η τιμή του να ανεβαίνει συνεχώς. Είναι πολύ δημοφιλές στον χώρο των κοσμημάτων και σίγουρα είναι για γυναίκες που μπορούν να εκτιμήσουν την αξία του σε μια δημιουργία. Η αυξανόμενη όμως σπανιότητά του θεωρείται μια πολύ καλή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Πηγή άρθρων: www.EarthCrystals.gr

0 comments:

I absolutely love to read your comments even though I don't get to respond to all of them. Still, I promise to hop over for a visit...